2017 СЕЗОН

Відкритий чемпіонат Лановецького району

ПЕРША ГРУПА, III тур, 21 травня                             IV тур, 04 червня

Білозірка – Буглів 0-2                                      Буглів – Вишгородок 2:2

Вишгородок – Нападівка 6-1                          Автодор – Білозірка 1:2

Обрій – Юськівці 0-3                                       Нападівка – Обрій 8:0

Цукровик – Вікнини 6-3                                 Юськівці – Цукровик 3:2

Шили-Лопушно – Автодор 0-1                     Шили-Лопушно – Вікнини 2:0

ДРУГА ГРУПА , III тур, 21 травня              IV тур, 04 червня

Снігурівка - Бодаки 7-1                            Краснолука - Снігурівка 3:0

Краснолука – Вербовець 6-0                  Матвіївці – Бодаки 4:3

Кутиска-Печірна - Борщівка 1-0             Вербовець – Кутиска-Печірна 1:2

Матвіївці - Молотків 4-0                         Молотків - Борщівка 4:2

ПЕРША ГРУПА, V тур, 18 червня                      VI тур, 02 липня

Вишгородок - Автодор 3-2                                  Буглів – Цукровик 13-1

Обрій – Буглів 0-4                                               Автодор – Обрій 1-0

Цукровик – Нападівка 2-5                                 Білозірка – Вишгородок 1-0

Вікнини – Юськівці 2-2                                      Нападівка – Вікнини 1:0

Білозірка – Шили-Лопушне 1-1                        Шили-Лопушне – Юськівці 3-1

ДРУГА ГРУПА, V тур, 18 червня         VI тур, 02 липня               VІІ тур, 16 липня (закінчення І кола)

Кутиска-Печірна – Снігурівка 1-0  Снігурівка – Борщівка 7:1          Вербовець – Снігурівка 12:00 Мельник С. 0:12

Краснолука – Матвіївці 0-0          Матвіївці – Кутиска-Печірна 4-1  Борщівка – Матвіївці 12:00 Продоус Я. 1:6

Борщівка – Вербовець 5-3           Бодаки – Краснолука 4-2             Кутиска-Печірна – Бодаки 12:00 Мельничук А(Вишг.) 2:0

Бодаки – Молотків 1-0                  Молотків – Вербовець 5-1          Краснолука – Молотків 12:00 Пітора В. 1:1

Найрезультативніші гравці: 13 м'ячів - Іван Кружілка, Снігурувка

                                               11 - Павло Мельничук, Матвіївці

                                                по 8 - Роман Сімора, Матвіївці та Валерій Колоденський, Бодаки

Найрезультативніші гравці: по 6 м'ячів -- Роман Гончук, Михайло Войцещук, Олег Войцещук, всі Буглів; Андрій Іскра, «Автодор»; Роман Скакун, Вишгородок; Вадим Гонта, «Цукровик».

по 5 м’ячів -- Вадим Чипіжук, Буглів; Тарас Свінціцький, Вишгородок; Богдан Сінкевич, Віталій Яцух, Іван Горчилов, всі «Цукровик»; Сергій Барва, Артур Михальченко, всі Нападівка; Михайло Сапіжук, Шили-Лопушне.

Примітка: у команди "КОЛОС", ВЕРБОВЕЦЬ знімається "-1" очко за невиїзд у с.СНІГУРІВКУ: тобто у "КОЛОСА" є 2 очка.

Найрезультативніші гравці: 13 м’ячів -- Андрій Іскра, «Автодор»/«Колос»;

по 11 м’ячів -- Михайло Войцещук, «Колос»; Іван Горчилов, «Цукровик»; Орест Медвідь, «Вікнини»; Роман Скакун, «Стандарт»;

9 -- Михайло Сапіжук, «Каменяр»

ПРИМІТКА: з ФК "ГОРИНЬ" знято "-1" очко за невиїзд у с.Нападівку

1)

2)

3)

4)

5)

6) 22/02/2017

7)

8)

9)

10)

Кубок Весни

Вдруге Тернопіль приймав гостей із західного регіону України в комерційному турнірі з міні-футболу «Кубок Весни». 16 команд були розділені на 4 групи. В групі «С» лановецький «Автодор» у складі Михайла Горліцкого, Андрія Голюка, Олега та Олександра Критюків, Вадима Чипіжука, Андрія Марценюка та Назара Гринчака поступившись командам «Мурсії» з Тернополя (0-7) та «Динамо», Луцьк (1-4) і перемігши «Вікінг» з Тернополя (6-4) вибув із подальшої боротьби. В групі «Д» «Добрий Самарянин» з Вишгородка у складі Анатолія Мельничука, Романа Скакуна, Романа Гончука, Романа Гаврилюка, Андрія Лебідя, Тараса Свінціцького поступившись «Вікторії» з В.Бірок (0-5) та ТНЕУ (3-6) і перегравши «Апостол» з Тернополя (5-2) теж вибули із боротьби за Кубок Весни. Між іншим, у фіналі «Мурсія» впевнено переграла гостей команду «Тема», Луцьк з рахунком 6-0.

11)

12) ТОВАРИСЬКИЙ МАТЧ

У четвер, 18 травня, на міському стадіоні відбулася товариська гра між збірною командою Лановецького району та ФК «Шумськ». Гра завершилася переконливою перемогою наших футболісті з рахунком 4-2(2-1). Голи забивали: Войцещук Олег (двічі), Войцещук Михайло та Критюк Олег (всі заявлені та грають за бугловецький «Колос»). За гостей відзначився юськівчанин Мороз Петро. Також, хочеться відмітити, що за ФК «Шумськ» грали ланівчани Журибіда Роман та Голюк Андрій. Між іншим, гості із Шумська після трьох турів чемпіонату області серед команд першої ліги посідають з одним набраним очком 9-те місце серед 11 команд-учасниць.

13)

14) У Печірній, 9 липня, відбувся традиційний турнір пам'яті В.Фурмана. У першому півфіналі команда села Юськівці впевнено обіграла команду із села Вербовець з рахунком 4:1. Голи за Юськівці забивали Соловйов Василь (3) , Казмірчук Сергій; за Вербовець - Задерей Назар. У другому півфінальному матчі господарі лише в серії післяматчевих пенальті обіграли гостей з Вишгородка з рахунком 4:3 - основний час завершився внічию 1:1 (голи забивали за Вишгородок: Грабчак Володимир, за Печірну- Скакун Роман. За третє місце вишгородяни більш, як впевнено, переграли вербівчан - 4:0 (Грабчак Володимир 2 з пен., Залізняк Валентин , Малишко Микола.) А у фіналі переможець визначився у серії пенальті (3:2) - ним став клуб "Горинь" з Юськовець: основний час гри був нічийним 1:1. Голи забивали : в основний час - за Юськівці Пальчик Вячеслав, за  Печірну - Харчишин Богдан з пенальті; за Юськівці - Журибіда Роман , Ящук Юрій , Сірий Назар; за Печірну - Гаврилюк Роман , Гончук Роман. Переможець отримав Кубок та грошову винагороду, а всі команди - учасники змагання - дипломи та грошові винагороди. Кращим гравцем турніру було визнано Залізняка Валентина з Вишгородка. Головними меценатами турніру стали ПАП"Добрий самарянин" - директор Катеринюк Микола Миколайович та Печірнянська сільська рада - голова Гончук Валентина Василівна. Велику подяка в організації турніру Волянику Миколі, Скакуну Роману, а також гравцям команди "КуПер"(Кутиски - Печірна) та вболівальникам. 

15) 

16)

17) 14.08.2017

18) За сприянням міського голови Романа Казновецького та, власне, депутатів Лановецької міської ради вдалося втілити задумане -- футболісти-ветерани (вік гравців більше 40 років) вперше беруть участь у повноцінному турнірі, який організувала Федерація футболу Тернопільської області.

У групі «Б» ланівчани зіграли половину всіх ігор і всі унічию: спершу на виїзді у с.Гаях Шевченківських (Тернопільський район)  був зафіксований результат 2:2 (голи забивали: Олег Талабан та Олександр Батраков з пенальті); потім на міському стадіоні була безгольова нічия з Скалатом (Підволочиський район); і минулої суботи тричі ведучи у рахунку з «Соколом» із Збаража місцевий «Ветеран» знову не втримав перевагу -- 3:3 (Андрій Теереп, Максимчук Дмитро з пенальті, Іван Нечипор (легіонер з Тернополя). Так як колективи зіграли неоднакову кількість ігор, тому поки що ланівчани з трьома балами посідають перше місце. Між іншим, ще в одному поєдинку нашої групи у Скалаті місцеві футболісти зіграли унічию (3:3) з Гаями Шевченківськими. Наступний поєдинок лановецький «Ветеран» зіграє у Скалаті 16 вересня.

У групі «А» лідирують ветерани Тернопільського району -- 6 очок, Козівський та Гусятинський райони мають у своєму активі по 3 бали, Борщівський район -- 0.

19) Традиційно у цій порі вже вдев'яте за підтримки Всеукраїнського об'єднання "СВОБОДА" відбувся відкритий чемпіонат Лановецького району з міні-футболу серед колективів ІІ групи. Перше місце зайняла команда з Снігурівки, друге - з Краснолуки, третє - з Бодак, Збаразького району. Найрезультативнішим гравцем визнано Івана Кружілка, з ФК "Снігурівка", а кращим гравцем - легіонера з ФК "Краснолука" Андрія Сокотовича. Нагородження команд-призерів та гравців відбудеться на конференції по підсумках великого футболу.

20)

21)

18а) ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

19)

20) Вчетверте о цій порі в Ланівцях відбулися змагання з футзалу присвячені Дню Святого Миколая.

Крім 19-ти команд Лановецького району у турнірі брали участь дві команди з смт. Теофіполь, Хмельницької області та ФК «Вікнини», Збаразького району.

Попередній груповий етап показав, що практично у всіх групах за перші два місця тривала цікава боротьба: у групі «А» непофартило ФК «Снігурівка», у групі «В» -- «Старту» з В.Куськовець, у групі «С» -- «Обрію» з Лановець, у групі «Д» -- ФК «Освіта», які зайняли «треті» непрохідні місця.

В наступному, фінальному груповому етапі, 8 команд закінчили матчі із таким турнірними показниками: група «Е» -- «Автодор» - 7 очок , ДЮСШ - 5, ФК «Теофіполь» - 4, ФК «Краснолука» - 0; група «F» -- Бережанка - 9, Юськівці - 6, Ванжулів -- 3, Верещаки – 0.

У фінальних матчах були зафіксовані такі результати: у півфіналах лановецький «Автодор» впевнено переміг юськовецьку «Горинь» з рахунком 7:2, а «Фенікс» з Бережанки з мінімальною різницею м’ячів переграв молодь з ДЮСШ -- 2:1. У матчі за 3 місце: «Горинь» з Юськовець несподівано для себе поступився молодій амбітній команді з ДЮСШ з рахунком 1:5.

Фінальна гра розгорталася за непередбачувальною ситуацією: програючи по ходу зустрічі 2:0, «Фенікс» зрівняв результат і в серії пенальті вирвав перемогу у турнірі в команди «Автодор» з рахунком 3:1.

По закінченні турніру всі команди-півфіналісти «Автодор», Ланівці, Фенікс», Бережанка, ДЮСШ, Ланівці, «Горинь», Юськівці) отримали від районної Федерації футболу дипломи, а кращі в своїх номінаціях (воротар Павло Боровик, ДЮСШ; бомбардир Андрій Голюк, «Автодор»; гравець Роман Гаврилюк, «Фенікс») – грамоти. За згодою команд-учасниць та виконавчого комітету ЛРФФ весь призовий фонд турніру отримав учасник АТО, житель с. Краснолука Віктор Слободюк, який зараз проходить курс хіміотерапії в Тернопільському обласному онкодиспансері. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

ТОВАРИСЬКІ МАТЧІ

12.03 Вишгородок - Лопушно-Шили 1-2

19.03 Печірна-Кутиска - Лопушно-Шили 1-5

02.04 Білозірка - Матвіївці 2-4

02.04 Бодаки - Снігурівка 0-5

02.04 Вишгородок - Вербовець 3-1

09.04 Бодаки - Романове Село 1-2

09.04 Юськівці - Автодор 3-2

09.04 Матвіївці - Білозірка 5-2

17.04 Матвіївці - Вишгородок 6-6

23.04 Нападівка - Цукровик 3-1

18.05 зб. Лановецького району - ФК "Шумськ" 4-2

28.07. Ветеран, Ланівці - Ветеран, Теофіполь 1-1

01.12 (футзал) Ветеран, Ланівці (35+) - Ветеран Теофіполь (35+) 9-11(7-4)

01.12 (футзал) Ветеран, Ланівці (45+) - Ветеран Теофіполь (45+) 3-3 (1-1)

 

Команди в районах

Райони

Населені

пункті

Сільські

ради

Команд в

чемпіонаті району

1. Бережанський

56

25

10

2. Борщівський

69

42

21

3. Бучацький

58

36

14

4.Гусятинський

65

30

24

  1. Заліщицький

55

35

16

6. Збаразький

57

36

12

7.Зборівський

91

42

10

8. Козівський

55

21

10

9. Кременецький

70

28

15

10. Лановецький

50

26

18

11. Монастириський

49

30

7

12. Підволочиський

62

34

16

13. Підгаєцький

37

21

6

14. Теребовлянський

78

42

34

15. Тернопільський

58

38

38

16. Чортківський

57

43

24

17. Шумський

61

32

8